Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2010 12:19 - Power Balance - Технология
Автор: powerbalance Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 630 Коментари: 0 Гласове:
0



 Енергийните гривни POWER BALANCE са хит сред спортистите, бизнесмените и обикновените хора в Америка и Европа. Много известни спортисти (Роналдо, Гути, Шакил О"Нийл, Р.Баричело) твърдят че гривните им помагат да подобрят постиженията си и ги предпазват от контузии.

 


В България сигурно сте забелязали вече много известни и обикновени хора с тях.


 


Енергийната гривна POWER BALANCE съдържа две вградени холограми от метализирано фолио Mylar, които вибрират на честотата на вашето енергийно поле, зареждат ви с положителна енергия, повишават тонуса.



Този моден аксесоар стана хит не само сред спортистите, но и сред политици, бизнесмени, обикновенни хора. Енергийната гривна POWER BALANCE е за всеки, който иска да бъде в много добра форма, да се представи по най-добрият и блестящ начин.



Енергийната гривна POWER BALANCE  е изключително подходяща за младите хора.



С тази гривна, направена от дълготраен, 100% хирургичен клас еластичен силикон, който се разтяга лесно около ръката ви, може да отидете навсякъде.



Енергийната гривна POWER BALANCE  е изключителен моден аксесоар.


Какво е енергийната гривна POWER BALANCE?

Power Balance (енергийни гривни Пауер Баланс гривна Пауър Баланс) е най-модерна технология за много по-добри постижения във всяка област, която използва холограми Mylar, в които са вградени честоти, а те реагират и балансират положително с енергийното поле на Вашето тяло.


Как действа енергийната гривна POWER BALANCE?

Всеки жив организъм на Земята има собствена честота, която излъчва енергия. Някои честоти реагират положително с Вашето тяло, но други отрицателно. Когато холограмата Mylar на енергийната гривна POWER BALANCE влезе в контакт с енергийното поле на Вашият организъм, тя му позволява да взаимодейства с естествени и изкючително полезни честоти, съхранявани в нея и отблъсква негативните. Това води до подобряване и стабилизиране на енергийния поток, който преминава през Вашето тяло.





Енергийната гривна POWER BALANCE е създаден от изявени спортисти, посветени на цялостната грижа за човека. Това е ултра модерна технология за по-добри постижения, предпочитана от много спортисти, политици, бизнесмени и обикновени хора, които се стремят да се представят в най-добрата си форма, независимо с какво се занимават.



Енергийната гривна POWER BALANCE спомага на хората да подобрят възможностите си с една революционна технология, която променя начина, по който живеят, работят и спортуват.





Създателите на енергийната гривна POWER BALANCE разказват: „Започнахме с една мисия - да разкрием най-доброто, на което сме способни, като съчетаем в едно наука и природа. Това, което постигнахме, е изключително. И нашите най-големи фенове станаха самите ни клиенти. Убедете се сами.”


Какво разказват потребители на енергийната гривна POWER BALANCE?

Хиляди елитни спортисти по цял свят се наслаждават на ползите от технологията за по-добри постижения POWER BALANCE. Десетки хиляди фенове на POWER BALANCE по света - от професионални спортисти, политици, бизнесмени до обикновени хора - съобщават, че когато носят продукт на POWER BALANCE имат отличен баланс, сила, издръжливост, че са спокойни и уверени в себе си и своите способности, че се изявяват по-най добрият начин.


Професионалните спортисти за енергийната гривна POWER BALANCE?

Ние сме чули от хиляди треньори, фитнес специалисти, лични инструктори, лекари, че са установили категорично ползата от POWER BALANCE за себе си, своите клиенти и отбори.


Къде се произвеждат енергийните гривни POWER BALANCE?

Холограмите Mylar са произведени и програмирани в USA, a 100% хирургичен клас еластичен силикон като продукт сe произвежда в China.


Какъв е срокът на годност на енергийните гривни POWER BALANCE?

Холограмите Mylar са създадени да издържат неопределено време. Само от начина на използване на продукта зависи негият срок на фодност.


Само за професионални спортисти ли е енергийната гривна POWER BALANCE?

Не, както вече казахме по-горе енергийната гривна POWER BALANCE първоначално е създадена да подпомага професионалните спортисти да се представят и задържат в най-добрата си форма, но ползата от нея е категорично доказана при хора от всички сфери на живота.


Трябва ли енергийната гривна POWER BALANCE да има контакт с кожата?

Не, не е задължително да има контакт с кожата, а по скоро да е близо да Вашето тяло, за да може лесно да взаимодейства с Вашето естествено енергийно поле. Това зависи от всеки индивидуално, но обикновено трябва да е на 1 - 3 сантиметра от кожата.


Може ли енергийната гривна POWER BALANCE да се носи 24 часа в денонощието?

Да, несъмнено, но всеки е различен. Някои хора предпочитат да носят гривната постоянно, 24 часа в денонощието, докато други я носят само когато им е необходима.




Също така не забравяйте, че е изключителен моден аксесоар.


Може ли енергийната гривна POWER BALANCE да се мокри?

Да, няма никакъв проблем, действа и във вода. Може да се мие и лесно съхне.


И все пак какво е енергийната гривна POWER BALANCE?

Начин на живот.

 


Тагове:   технология,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: powerbalance
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 14253
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930